resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 121
    sezon sonuna kadar galatasaray'imizin kiraladigi potansiyelli ıspanyol kaleci.
    belli ki ınaki pena ilk tercihimiz degildi, belki torrent hocamin ilk tercihiydi ama kulubun degildi. okan kocuk ve roman bürki bildigimiz zorlanan isimlerdi. okan olsa guzel olurdu gercekten, ama kume dusmemeye oynayan giresunspor'un durup dururken sezon sonuna kadar kontrati bulunan ve performansi yukselen kalecisini bedavaya dondurmesinin olurunun olmadigi cok acikti. burki'nin kontrati bir hayli yuksek gozukuyordu, muslera + burki kontratini 11'deki bir oyuncu icin vermek de bence cok mantikli olmazdi.
    torrent'in pena'yi istemesinin asil nedeni bence bugunku basin toplantisinda gizliydi. hoca 3-4 kez oyun modelimizin oturmasi zaman alacak, bir yaz kampi gecirebilmem oyunculari ikna edebilmem icin cok kritik demis. belli ki oyuncularin oyun sistemine alisma hizindan cok da memnun degil. bircogumuzun pena icin kendi dusuncesi, yabnci kontenjanini harcamamizin disinda turkiye'ye gelecek, ulkeye/takima alismasi 5-6 mac surecek, sonra da muslera zaten donecek seklinde. ama torrent, ilk antremandan onun sistemini en kaniksayan oyuncu olacagini dusundugu icin, pena'yi direkt hazir transfer olarak goruyor.
    bu arada pena'yi karsilastirmamiz gereken kisi ne okan ne fatih. pena'yi su an ısmail ile karsilastirmaliyiz. hoca "ısmail'i korumak icin 23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçında oynatmadim", "fatih ts macinda da dostluk macinda da hatalar yapti" demis.
    ote yandan, taylan'in yaptigi hataya "olur o kadar cok iyidi bugun taylan", ısmail'in hatay kasimpasa maclarindaki performasindan sonra "performansinda bir sorun yoktu" diyerek oyuncularini koruyan hocanin, hemen fatih'e yuklenmesi de ilginc. hem fatih hocanin hem de daha iki haftada torrent'in kara listesine girmis olmasi gercekten garip fatih icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın