resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 581
    bildiğim kadarıyla 18 yaşından küçüklere sözleşme imzalatılamadığı için daha önce sözleşme yapılamayan oyuncu.

    yönetimleri de teknik heyetleri de sözleşme konusunda çok eleştiremiyorum. kimseye hak etmeden yüksek ücretli sözleşme de yapılmaz forma garantisi de verilmez. burda en büyük suç kurallarda. yetiştirici kulüp korunmuyor.

    bartuğ'a gelince, kendisini ülkedeki diğer gençlerle bir tutmuyorum. futbolcularla diğer üniversite öğrencilerinin durumu farklı. biri hayatını kurtarmak için giderken diğeri her iki seçenekte de başarılı olma şansı, hayatının geri kalanını çalışmadan geçirecek paraları kazanma şansı var. üstelik geçmiş örnekler gösteriyor ki galatasaray'da oynayıp gidenler hiç oynamadan gidenlerden avrupa'da daha fazla başarılı olmuş.

    kendisi profesyonel ve galatasaray'a kazandırmadan gitme hakkı var. ama ben de galatasaray taraftarıyım. gelecekte benzer örnekler olduğunda bak gidenler nasıl başarısız oldu demek galatasaray'ın çıkarına olduğu için inşallah başarısız olur deme hakkım var. ne de olsa profesyonel hayat değil mi? herkes kendi çıkarını düşünecek sonuçta. herkes seçimlerinin sonuçlarına katlanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın