resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 62
    galatasaray'ın yabancı kontenjanını dolduracak enteresan bir hamle.

    peşin peşin belirteyim, gedson yerine bu arkadaşa kontenjanı kullanır da orta sahayı boş bırakırsanız benim hakkım helal değil.

    orta sahadaki kalite eksikliğinden dolayı galatasaray küme düşme mücadelesine sürüklendi. bunu göre göre, gidip barcelona b takımının kalecisine neden talip olunuyor? bu oyuncu iyi çıksa alabilecek miyiz? verir mi barca sana, peki bu oyuncu kötü çıktı diyelim, bu sefer de orta sahayı zaten bu adam için zayıflattığımız için küme düşme noktasında sıkıntı yaşayacağız.

    gördüğüm kadarıyla transparan bir kaleci alıyoruz. boyutları küçük zaten, hava topu falan bile alamaz.
    babel'i de takımda tutun da babel'e uzun oynasın bari.
    bu kaleci geriden oyun kurdu diyelim, yine top orta sahaya geldiğinde o orta saha topu kaybetmeyecek mi? kaybedilen her top duvardan seken tenis topu gibi kaleye gelmeyecek mi?

    masada gedson ve pena varken; pena'yı seçen antrenörün lisansını yırtarım. yine pena'yı seçen yöneticiyi de yaka paça kulüpten kovarım.
    5 yaşındaki çocuk kadar aklı yok mu bu kararı verenlerin?

    üzülürsünüz sonra, gelin vazgeçin bu kaleciden. gidin giresun ya da menemen'den kalecilerimizden birini alın. alamıyorsanız sinan bolat'ı alın bari. orta sahada kalite kaybetmeye değecek bir kaleci mi bu? ya da sol bekte ömer'i oynatıp her maçta gollük hataya değecek bir kaleci mi?
    ilk defa yurt dışına çıkacak bu kaleci, yediği hatalı gollerden sonra burada ağlayıp durmasın, kaldırabilecek mi buraları. zordur buranın iklimi. yoksa torrent ile beraber paket yapılacak kaleci mi bu?

    kaleci aldık yabancı hakkı doldu bahanesini kabul etmiyorum.
    kaleci yabancı olursa orta sahan yerli olmak zorunda.

    atan ve tutan önemli bir nokta kabul, ama bu kaleci tutan mı? emin misiniz? buradan bakınca pek tutabilen bir kaleci gibi değil.
    mesela gidin arijanet muric'i alın, uğurcan ayarında bir kaleci. vallahi ses etmem, ama bu nedir kardeşim ya.

    1 tane yabancı kontenjanım olsa gedson'dan yana kullanırdım.

    torrent'in bugüne kadar; karizmasını, iletişimini, karar alma becerisini, motivasyon gücünü, gemiyi kıyıya yanaştırma kararalılığını göremedik. bundan önceki kariyerinde de yok, bundan sonra da olmayacak muhtemelen.
    bu adam istedi diye gedson veto edilip, babel ve pena ile kümeye mi oynayacağız?

    scott piri'yi yollayıp, ispanya ikinci liginden orta sıra takımlarından birinin kondisyonerini getirdiniz.
    kasımpaşa'dan ne idüğü belirsiz bir adamı yardımcı yapamaya çalıştınız.

    önemli olan galatasaray'ın geleceği. eğer gedson veto edilirse galatasaray'ın geleceğine yaptığınız ihaneti asla unutmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın