resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 3645
    kendisi gitmiyormuş. cidden kanser olmak için galatasarayı tutmak yeterli. sahada en fazla 10-15 dakikası kalması gereken adamı halen takımda tutuyoruz. senelerdir milyon euro verdik ama umursamaz hali ile bu takımda kalması sonucu üç senedir ofansif olarak rezalet bir performans sergiledi. senelik milyon eurolar ödenen adam üç senedir toplam olarak 14 gol atabilmiş. bu kadar para verdiğimiz bir adam düşünün bir tane büyük maçta etkisi olsun. adam sahada ruh gibi geziyor. sürekli jogging modunda takılıyor çünkü enerjisi yok. paramı alırım işime bakarım tarzında.

    babel bu sene şu zamana kadar 1 gol attı. onuda sonradan girdiği marsilya maçında.*bir saniye düşünmem kendisine teklif yaparım; ya al şu parayı ya da kadro dışı diye. kendisi büyük ihtimalle kadro dışı kalmayı tercih edecektir. yabancı kontenjanında bir açılım olur en azından bir yabancı kanat oyuncusu alırdım. ama kasada ne para var ne de bunu yapacak yönetim.

    kendisini alan, bu paraları veren herkese selam olsun. oyuncu yokluğu diye, yok ffp var diye bu kadar paraları bu işe yaramayan adamlara dökenler cidden futboldan ilişkileri kesilmeli.

    https://twitter.com/...tAbKamNMfUbtGv_OmXCQ
    https://www.transfermarkt.com.tr/...etails/spieler/16135
App Store'dan indirin Google Play'den alın