• 4
    basketbol macina gitmek ve bu aktivite icerisinde olmak, emin olun * futbol maci izlemekten cok daha kolay ve komforludur. bir kere dusunun ki, her yer kapali tribundur. * kafeterya, otopark, tuvalet vs. gibi gerekli bolumlere ulasma cok daha kolaydir. kufur, fitbol tribunlerine oranla yok denecek kadar azdir. her taraftara gore bolumler mevcuttur.

    * ben bogazim patlayana kadar takimimi desteklerim diyorsaniz, bunun icin tribunlerin neredeyse yarisi emrinize amadedir.
    * yok ben daha sakin maci seyredecegim diyorsaniz, bunun icin de bolumler mevcuttur. o hengame ve action'un arasina girmek ve ailemi oraya goturmeyi tercih etmiyorum diyorsaniz da, rahatlikla kendisinize uygun bir yer bulursunuz.
    * ben olayin teknik yonuyle daha cok ilgileniyorum derseniz, cok az bir miktar daha odeyerek maci saha ici diye tabir edilen, bench'in hemen arkadasindan takip edebilirisiniz. kendinizi gercekten yardimci antrenor gibi falan hissetmeye basliyorsunuz bir sure sonra.

    ayrica basketbol mac biletleri, futbol maclarina gore cok daha uygun fiyatlidir. ha tabi, bunu sallamayan arkadaslar yok mudur, vardir ve is bu baslikta kendilerinin kulaklari bolca cinlamistir:

    (bkz: basketbol macina 5 lira vermekten kacinan taraftar)

    maci hangi acindan takip ederseniz edin, futbol maclarina gore kendinizi cok daha macin icinde hissedersiniz. hele bi de sahaya daha yakinsaniz, tadindan yenmez.

    bu spordan hoslanmayanalar icin tabi ki de yapilabilecek bir sey yoktur. ancak azicik bile ilgisi olup da, salonda basketbol maci tadina varmayan yazarlarimizi salonlara davet ediyorum. maclardan once yaptigimiz zirveler de, bu keyifli musabakalarin cabasi olarak akillarda kalmaktadir. onlara da herkes davetlidir pek tabi ki.

    hamis: thisisthebesttillwedobetter agabeyimin abdi ipekci yol tariflerine nacizane bir tane de ben eklemek isterim. kabatas'a ulasimi kolay olan yazarlarimiz, kabatas'dan tramvaya binip, topkapi duraginda inecekler. topkapi'da indikleri yolun karsisina gectiklerinde, oradan kalkmakta olan zeytinburnu dolmuslarini * gorecekler. bu dolmuslar sizi salonun onune kadar goturmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın