resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3581
    galatasaray'a gelecek potansiyelli gençler için kötü bir örnek olan futbolcu. ilk geldiğinde hepimizin ağzını açık bırakan topçu ne yapılıp edildi bu hale getirildi. ben genç bir topçu olup bunu görsem hayatta gelmem galatasaray'a.

    gol attı yedek bırakıldı, gol kaçırdı basın toplantısında direk isim verilerek eleştirildi yine yedek bırakıldı. fırtına gibi estiği haftalardan sonra kırmızı kart gördü döndüğünde takım tüm taraftarların artık unuttuğu emekli bir falcao'yu kazanmak için kendisini ikinci forvet yaptı. hakkında binbir çeşit haber yapıldı. fransaya satılmaya çalışıldı o bile becerilemedi.

    kendisinden bundan sonra yıldız olur mu emin değilim ama geldiğinde parıl parıl parlıyordu. galatasaray'ın bu kötü örneği bir şekilde tersine çevirmesi lazım. bunu mostafa'yla ya da başkasıyla yapabilirsin ama 3 yıl planlama, gençlere yatırım diyorsak takıma gelecek bir genç mostafa'nın morutan'nın kötüye değil iyiye gittiğini görmeli. öyle gençlere yatırım diyip en ufak hatasında yerine satın alma opsiyonu bile bizde olmayan bir oyuncuyu oynatmakla ancak lafta kalıyor gençleşme planları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın