• 3
    tadı kesinlikle bambaşka olan bir aktivitedir. öncelikle aile olarak gelip gayet nezih bir şekilde maç izleyebileceğiniz gibi, takımınıza çılgınlar gibi bağırarak da destek verebileceğiniz opsiyonlar içerir. bunun yanında bir seyirci olarak oyuna çok daha fazla etki ettiğinizi hissedebilirsiniz ki bu haz bambaşkadır.
    maçlara gelebilme şansı olan tüm galatasaraylılara şiddetle öneririm. çünkü sayımız arttıkça bedava bilet dağıtımı azalacaktır. kulübümüze böylece daha çok katkı sağlarken zaman içinde oluşacak bilinçle takımımıza da çok daha fazla destek verebiliriz.
    bu sezon kısıtlı imkanlarla çok iyi bir takım kurduk, benchte tezahurat yapan alicanından tutun her maç sonrası taraftara 3lü çektiren rancik'e kadar hepsi teker teker ilgiyi, desteği sonuna kadar hakediyor. ve şundan emin olunuz ki eğer yeteri kadar kalabalık bir kitleyle orda olabilirsek takım daha da canını dişine takarak oynuyor. bu sayede bu sezon ligin en iyi takımlarını, bizden kat be kat büyük bütçeli takımlarını devirdik. telekom'u, fener'i, efes'i sıraya dizdik.
    hepimiz bu takıma destek olmalıyız, imkanı olan herkes salona koşmalı her maç. alacağınız tatminin garantisi naçizane benden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın