resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 56
    hakkında pek bilgi sahibi olmadığım futbolcu. yerli kaleci alınması gerektiğini düşünenlerdenim. türk pasaportlu tüm kalecilere bakıyorum şu an transfermarkt'dan;

    https://www.transfermarkt.com.tr/...etail/suche/32958390

    okan'ı döndüremiyorsak sinan bolat'ı uygun bir maliyetle transfer edemiyorsak doğan alemdar'ı kiralayamıyorsak irfan can eğribayat'ı da düşük bir bonservisle transfer edemiyorsak galatasaray kalesini emanet edebileceğimiz ve uygun maliyetle transfer edebileceğimiz kaleci kalmıyor. altyapımızdan yetişen ve istanbulspor'da düzenli oynayan alperen uysal ve sezonu menemenspor'da kiralık geçiren kalecimiz batuhan şen nasıl kalecilerdir bilmiyorum. ama başka alternatif yok gibi görünüyor. muslera dönene kadar fatih'le devam etmek mi, batuhan'ı kiradan döndürmeye çalışmak mı, mümkün olabilirse alperen'i uygun maliyetle transfer etmeye çalışmak mı düşük maliyetli yabancı bir kaleci kiralamak mı seçeneklerine bakınca hepsi birbirinden kötü ve riskli gibi benim gözümde.

    edit: doğan alemdar bu sezon 2 farklı takımla maça çıkmış, 3. bir takımda oynayamadığı için onu kiralamak ihtimali yokmuş zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın