resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 55
    bu oyuncuya yapılan yorumlar tamamen art niyetli gibi geliyor. sırf yönetimi istemediğimiz için gedson hariç ismi geçen her transfer kötüleniyor. bu oyuncuyu belki de ismini benim gibi ilk defa duyan arkadaşlarımız da var. bu yönetimi ben de desteklemiyorum daha ilk seçildiği günden bu yana istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. bunun dışında fernando muslera kendi isteği ile takımdan ayrılana kadar galatasaray'ın birinci kalecisi fernando muslera'dır.

    burada önemli nokta birincisi kaleci genç, hani gençleşme planlaması diyoruz ya bu kaleci çok genç hani morutan'a, boey'e baktığımız gibi bakmalıyız. fernando muslera şuan sakat ve onunla dönüşümlü oynayacak. hem de eğer opsiyon koyulursa geleceğimizi emanet edeceğimiz bir yatırım olabilir. galatasaray'ın kalecisi her zaman yabancı olur. bizim takımın türk kalecilerle kimyası hiç bir zaman tutmamıştır. bizim türk kalecilerimiz her zaman ismail çipe ayarında olur.

    burada önemli ikinci nokta, genç olmasının yanı sıra çocukluğundan beri barcelona alt yapısında yetişmiş. orası bir okul. geriden oyun kurma olayından vazgeçmiyorsak onun en iyi eğitimini veren yerden en kilit genç kaleciyi kiralamak bana mantıklı geliyor. bu sistemden vazgeçmiyorsak bence domenec torrent'in kendi oynatacağı sisteme göre transferler yapılması gerekiyor. burada da en kilit roller kaleci, ön libero ve sekiz numara olarak gözüküyor.

    bu yüzden bırakalım bu sisteme yönelik transferler yapılsın. eğer 3 senedir olduğu gibi yine bir ışık göremezsek, yine ne oynandığı belli olmayan futbol karşımıza çıkarsa zaten torrent dahil, yönetim de bu senenin sonunda istifa edecektir. bence zaten yönetimin bir dakika bile beklemeden istifa etmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın