resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 53
    te allam.

    gündemimizdeki kaleciymiş.

    yabancı sınırlaması her sene biraz daha sertleşecek. rakiplerinin elindeki yerli futbolcu kalitesi seninkinden yüksek. kerem hariç elle tutulur bir yerli kalite yok elinde. rakiplerinde ise irfancan, mesut, berat, abdülkadir ömür falan var. bunun üstüne rakiplerinin hepsinin kaliteli yerli kalecisi var.

    kaleni bu sınırlama içerisinde yabancıya emanet edeceksen, basacaksın parayı muslera’nın gencini getireceksin. ortalama bir yabancı kaleci bile getirsen sahadaki yabancı hakkından yiyorsun, olmaz. en azından kalede güvende olmak zorundasın. ha yok muslera’nın muadilini getiremiyor musun, o zaman muslera bırakana kadar yerli kaleciyle idare edeceksin. yemin ederim ismail, fatih falan kalmak zorunda olsa bile ses etmem. şurda zaten koptuğumuz ligde iki üç maç için kalemizi neden vasat bi yabancı kaleciye teslim ediyoruz yani, biri bana anlatsın.

    herhangi bi yönetim olsa, geçtim herhangi bir yönetimi dursun özbek olsa, galatasaray’ı küme düşüremezler, batıramazlar derdim. yemin ederim bu yönetimin elinde diyemiyorum bunu. el birliğiyle kümeye gönderecekler takımı.

    ağız dolusu küfürler etmek istiyorum makamına saygıdan etmiyorum. istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın