resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 34
    kendisi barcelona a takımın 3. veya bazen 4. kalecisi, aynı zamanda barcelona b takımın 1. veya 2. kalecisi konumunda. barcelona b takımında kaleyi arnau tenas ile paylaşıyorlar. bir adet daha kaleci var o da ara sıra kaleyi korumuş. anladığım kadarıyla barcelona b takımında kaleyi değişerek koruyorlar ki biraz tecrübe kazansınlar.

    benim anlamadığım muslera iki maç sonra gelecekse, niye yabancı tecrübesiz bir kaleci alıyoruz. burada kafama takılan esas sorun bu. şu an ki ligde ki konumumuzundan dolayı riskli bir transfer.
    kaleciyi daha önce izleyen bile olsa, oynadığı klasman ve kategori bizim çok aşağımızda ve oyun yapımızı tamamı ile farklı. burak elmas yönetiminden şaşırtmayacak derecede kötü ve acemi bir transfer gibi duruyor. onun dışında barcelona elinde cidden potansiyeli olan bir kaleci olsa bize ne diye yollasın? sonuçta muslera iki maç sonra gelecekse kaleye bu oyuncunun geçmesi imkansız gibi.

    her haliyle garip ve anlamsız bir transfer gibi duruyor. özellikle yabancı hakkını kaleden kullanacaksak bu muslera dışında üst düzey bir kaleci olmalıydı.

    https://www.transfermarkt.com/...daten/spieler/283170
App Store'dan indirin Google Play'den alın