resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 872
    savaşta kritik bir bölgedeki garnizonun başındaki generali görevden alırsan aynı yetkinliğe sahip ya da daha üstün olan başka bir generali göreve getirmen gerekir. bu hem garnizon için hem de bölge için hayati öneme sahiptir. aksi takdirde olacakları az çok tahmin edebiliriz.

    ama yönetim ne yaptı? garnizonu bir generale teslim etmek yerine, farklı görevlerde bulunan bir askere teslim etti.

    sn. torrent'e teklif götürülmesi de teklifi kabul etmesi de yanlış kararlar. ama görevi kabul ettiğine göre kısa sürede pozitif etki etmek zorunda.

    8 haftadır takımı takip ediyorum demesini dikkate alırsak -haber doğru ise tabi- bu süre zarfında tedavi yöntemleri belirleyip takımın başına geldiğinde uygulaması ve şimdiye kadar takımda pozitif yönde gelişme olması gerekmiyor muydu? bu haber yalan diyelim sonuçta sn. terim halen görevdeyken kendisiyle görüşüldüğü için yine takımı takip etmiştir muhtemelen.

    sonuç ne peki? ilk golü biz atıyoruz ama sonrasında ne oluyor? rakipler yedikleri golleri misliyle ödetmiyorlar mı?

    rakiplerimize teknik direktör değişikliği 1 maç dahi olsa olumlu etki ediyor. peki bize neden etmedi? onların kadrolarından daha kötü mü kadromuz var? (kaliteli futbolcu eksiğimiz var ama türkiye ligindeyiz sonuçta)

    td. torrent'e transfer lazım denirse de önceki teknik direktör de gerekli olan transferler ile takımı yukarı taşıyabilirdi. ki transferler yapılmış olsa dahi td. torrent ile takımın mevcut buhrandan çıkacağının garantisi var mı?

    en kötü durumda bile sn. torrent'in kaybedeceği bir şey olmayacak kendisi tazminatını alıp gidecek olan yine galatasaray'a olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın