resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 869
    -ligde geldikten sonra çıktığı ilk maçta takım yaklaşık 3 ay sonra deplasmanda 2 gol birden buldu (bkz: 16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı);
    -ligde geldikten sonra takım ilk golü yiyen taraf hiç olmadı. önceki 5 maçın dördünde ilk golü yiyen hep bizdik.
    -kendisi gelmeden önceki 5 maçta galatasaray 3 gol atabilmiş, 5 gol yemişti (-2 averaj). geldikten sonra ligde 3 maçta 4 gol atıp, 9 gol yedi (-5 averaj). (fark 3 gol)
    -ligde takımın başında çıktığı ilk maçta ne as kaleci, ne as defans tandemi vardı (nelsson yoktu). boey de sakatlıktan yeni dönmüştü. öne geçti, pva penaltıyı kaçırdı sonrası malum. (bkz: 16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı)
    -sonraki maçında hem berkan hem taylan cezalı idi. 1-3 kaybetti ki bana göre bu en kötü maçıydı. (bkz: 20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçı)
    -3. maçında trabzonspor'a karşı ligde en iyi 45 dakikayı oynadı. bir penaltımız yendi. maçı son 5 dakikada malum bireysel hatalarla verdik. (bkz: 23 ocak 2022 galatasaray trabzsonspor maçı)
    - ayrıca bu takım 3 ay önce de hazırlık maçında tuzlaspordan 3 gol yemişti. tabii o maçı 4-3 kazandığımız için o 3 gol tepki çekmedi. (bkz: 9 ekim 2021 galatasaray tuzlaspor maçı)

    28 ocak 2022 galatasaray tuzlaspor maçını kenara koyarsak ki yeni geldiği takımda deneme yapmak hakkıdır ve hazırlık maçı bunun için oynanır,kulüp efsanesinin kendi kurduğu takımı bu performansla devralan torrent'in günahı tam olarak nerede? torrent değil de x isim olsaydı bu tablo 10 günde çok mu değişirdi?

    dahası, 6 şubat 2022 alanyaspor galatasary maçı da kaybedilirse ve kendisi gönderilirse, oyuncuların yeni gelen teknik adama bakışı nasıl olur ve orada ne kadar süre kalabilir? biz teknik direktör değirmeni bir takım olursak, daha mı iyi olacak? kim zarar görecek? böyle bir takımın başına kim geçmek ister?

    ben 2 haftada bu kadar suçlanan, itham edilen başka bir kişi hatırlamıyorum. hele de bu kişinin şu an ünvanı galatasaray teknik direktörü ise biraz sayıgıyı o çok dem vurulan sabrı, o da hak ediyor olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın