resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 864
    selam, kendisine karşı olan önyargılarımı sözlüğün dışında bıraktım geldim. kendisinin ne kadar zor bir dönemde geldiğini daha önce belirtmiştim zaten. ancak kendisinin takımı 8 haftadır izlediğini doğruysa ve bu fikstürün zorluğunu bilerek geldiyse şuan değişik bir şeyler deneme ve sonuçlardan takımı henüz tanımadığı bahanesiyle sıyrılma şansı yok. söylenilenlere göre neredeyse 2 aydır izlediği ama teknik nedenlerde iyi sonuçlar alamayan takıma tedavi uygulayamayıp hala bir şeyler deneyip teşhis arıyorsa sorunu kendisinde araması lazım biraz da. takım 3 lig maçını bir şekilde kaybediyor hem de öne geçtiği halde. hadi buna birşey demeyeyim diyorum ama en azından hazırlık maçında oyuncuların özgüven kazanacağı bir sonuç alabilmeliydi. sahada kerem, marcao vs gibi as oyuncular varken nasıl oluyor da bu takım 2 lig seviyesinde bir takıma yenilebiliyor? bu ciddi bir özgüven kaybı yaratacak. basit bir hazırlık maçı olarak baktığımız maç alanyaspora karşı kesin kaybedeceğiz düşüncesini bilinaçaltlarımıza yerleştirdi bile.

    alanyaspor maçını kazanma şansımız olduğunu düşünmüyorum ne yazikki. ama bu maçı zaten camia olarak kafadan kaybettik saydığımız için bu maçın kaybının camiayı karıştırmayacağını ver torrentin kredisini azaltmayacağını düşünüyorum. çünkü zaten beklenen bu maçın kaybedilmesi, tuzladan fark yiyen kasımpaşadan 3lük olan takım alanyadan zaten puan alamayacak. kendisinin final maçı kayserispor olacaktır. kayseri maçını da kaybederse onu o koltukta bırak burak elması, ali sami yen mezarından kalkıp gelse tutamaz. bizim madem ki fatih hocayla başladığımız "bu sene skorlardan bağımsız olacağız ve ileriki yılların takımını kuracağız" düşüncesini bırakıp kendisini getirdik, onun da bize galibiyetler ve puanlar vermesi gerekiyor. madem 5 maç daha kaybedecektik neden biz bu adamı getirdik diye sormaya başlayacak herkes çünkü.

    bakalım ben kayseri maçını bekliyorum. guardiolanın yardımcısı türk guardiola** karşısında 3 puan alabilecek mi yoksa bavulunu mu toplayacak göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın