• 24
    2022 avustralya açık tenis turnuvası'nda yarı final maçında rakibi stefanos tsitsipas'ın coaching (koç yardımı, desteği) aldığı konusunda hakem ile hoş olmayan bir tavırda konuşan oyuncudur.

    https://twitter.com/...236102918147/video/1

    ben bu yarı finalde tsitsipas tarafındaydım ancak burada medvedev haklı. medvedev haklı ama bu tavırlar da bir o kadar berbat. sandalye hakemi jaume campistol'un yerinde olmak istemezdim. ayrıca her ne kadar tecrübesiz olsa da bence campistol da her iki oyuncu ile de pek fazla muhatap olmayıp durumu iyi idare etti. bu işlerin sonunda da medvedev nihayet bir uyarı aldı. bana kalırsa birden fazla uyarı alıp puan cezasına kadar uzaması gerekirdi. ne var ki, bence medvedev bir şekilde buradan beslenerek 3. ve 4. setleri daha iyi oynayıp maç pek fazla uzamadan noktayı koydu. eskiden bu gibi durumlarda medvedev'in de mental olarak çöküntü yaşadığını görürdük. artık bir şekilde bunları daha iyi yönetiyor ve hatta kendi lehine kullanıyor.

    tsitsipas tarafından bakacak olursak da; onun arada sırada coaching aldığını görüyoruz. avustralya'da da kayda değer bir yunan ağırlığı mevcut. dolayısıyla tsitsipas da burada sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ki. avustralya açık'ta bazen böyle durumlar oluşabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın