resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2093
    kendisi için bugüne kadar yazılanları, konuşulanları derliyorum.

    galatasaray gedson'un bonservisi için benfica ile anlaşmıştı. ancak fatih hoca ayrılınca bu anlaşmadan cayıldı. bunun nedeniyle ilgili 3 iddia var;

    - torrent kendisini istemiyor,
    - yönetim bonservis yükü altına girmek istemiyor,
    - yöneticiler/menajerler yerine başka oyuncuyu getirmek istiyor; gedson değil de bir 6 numara alarak orta saha transferini kapatmak istiyorlar,

    hal böyleyken, takımın kötü gidişiyle beraber yönetime olan tepki yükseliyor. olası bir trabzonspor* mağlubiyeti ile ortalık karışacakken maç öncesinde gedson ile anlaşıldığı haberleri yayılıyor. işe de yarıyor bu, gedson haberleri ortamı yumuşatıyor, maç sonrası konsolide olabilecek tepki dağılıyor. aynı akşam taraftarın hoşuna gidecek, piyasa değeri yüksek, genç mangala ismi de çıkıyor. mağlubiyet sonrası da normalde oluşacak tepkinin yarısı bile oluşmuyor.

    herkes gedson'un gelişini beklerken pürüz çıktığı haberleri geliyor. kiralık sonrası opsiyon/obligasyon konusunda anlaşılamadığı servis ediliyor. gazeticiler, 2 gün önce transfer bitti diye bilgi veren yöneticinin, bu sefer sorun çıktığını söylediğini belirtiyor. bu arada ahmet bulut kaynaklı haberler ise her şey yolunda giderken galatasaray'ın birden transferden çekildiğini belirtiyor.

    son düzlükte, gedson'un fransa, italya liglerinden teklifler aldığı ama beklettiği haberleri geliyor. ve gedson da alacaksanız alın beni paylaşımı yapıyor. (galatasaray tshirtiyle atılan foroğraf)

    bu arada, yönetimin favori gazetecilerinden yakup çınar da, galatasarayın kiralık + opsiyonda direttiğini söylüyor.

    https://twitter.com/...682628015149067?s=20

    süreç böyleyken son olarak da ben kişisel yorumumu yapayım. ben gedson'u alacaklarını düşünmüyorum. alanya* maçı kaybedilir de çok büyük baskı oluşursa belki. tahminimce aralarının iyi olduğu menajerlerden, sıcak para istemeyecek bir oyuncu kovalıyorlar. guilavogui, kouyate gibi isimlerin çıkması bundan.

    cicaldau'ya 6.5, berkan'a 4, morutan'a 5 verilen yerde gedson'a 8,5 verilmemesinin yorumunu da size bırakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın