resim
Branco van den Boomen
Takım:Ajax
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hollanda
  • 6
    ligue 2'de anormal işler yapan hollandalı oyuncu.

    galatasaray'ın şuan harıl harıl 6 numara aradığı ortamda, menajer önerilerine yönelmek yerine bu tip oyunculara gitmek daha doğru olacaktır.

    maç başına 9.6 uzun top deneyip %70'lere varan pas isabetine ulaşabiliyor. neredeyse calha kada duran top uzmanı. maç başına 3.3 kilit pas. oyunun kreatiflik kısmı için harika bir oyuncu.
    bu sezon 24 maç 6 gol 15 asist ile devam ediyor.
    bence ligue 2'nin tartışmasız en formda oyuncusu.

    ligue 2'de başarılı olan ve ligue 1'de sürünen umut bozok'un süper lig performansı da referans olsun lig zorluğu açısından. anadolu takımları için takip ettiğim oyuncuların bizim seviyemizin bile üstünde olması da can sıkıcı hale gelmeye başladı.

    van den boomen, oyunun defansif kısmı ve ikili mücadele kısmında ortalama bir performans sergiliyor. stoper arasına gir dersin girer, git dersin gider :)
    özellikle yanına gedson ve joe bell tarzında ikili mücadele canavarı dinamik oyuncular atılırsa oyuncudan daha yüksek verim alınabilir.
    gasperini'nin de roon'dan aldığı verim de ortada. eğer bir plan dahilinde olmayıp sağda solda oyuncu arıyorsanız, torrent hoca bir baksın bu arkadaşa.

    stoper aranıyorsa yine toulouse'dan anthony rouault'a gidilebilir. enteresan bir stili var onun da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın