• 47
    genel kurul kulislerinde hakkında çok sayıda iddia dolaşan ve istifası çok da şaşırtmayacak olan galatasaray kulübünün 38. başkanı.

    şöyle ki; söylenenlere göre sayın başkan ali koç ile fazla samimiymiş. ticari birliktelik bir yana beyfendinin yalısında yapılan partilere katılması camianın sinir uçlarına dokunmaya başlamış.

    dahası bu partilerden birinde bildiğin alkolü fazla kaçırıp denize kusma olayı bile yaşanmış.

    bir diğer tepki çeken iddianın ise kadın futbol takımımızın kendi sahamızda fenerbahçe kadın futbol takımına 7-0 yenildiği maç sonrası
    fenerbahçeli yönetici erol bilecik’in galatasaray kulübünden “cincon” şeklinde bahsetmesi olayının başkan tarafından diyet alınarak kapatılmış olması.

    iddiaya göre adı geçen yöneticinin istifa ettirilmesi talebine karşılık ali koç’un kontratındaki çıkış tazminatını (sanırım 150.000 euro) ödeyerek transfer etmeye hazırlandığı basketbolcumuz melo trimble’ın transferinden gönüllü olarak vazgeçmeyi önerdiği ve bu diyetin başkan tarafından kabul edilerek konunun kapatıldığı söyleniyor.

    kısacası camiada 39. başkan için çalışmalar hız kazanmış durumda. mutlak suretle bir liseli aday aranıyor. sanırım mart ayında yapılacak mali genel kurul süreci hızlandıracak. kim bilir belki başkan genel kurulu beklemeden gereğini kendisi yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın