resim
Mohammed Kesselly Kamara
Takım:Hapoel Haifa
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.84
Uyruk:Liberya
  • 22
    16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçı'nda aldığı direktifleri çok iyi bir şekilde yerine getiren futbolcu..

    kendisi bir piyondur.. bu adamdan yola çıkaraķ hatayspor'a değinmek lazım.. hatayspor benim nazarımda rizespor seviyesinde. son iki sezon oynadığımız maçlar ve ayrıca daha eskide oynadığımız kupa maçında gösterdi ki bu kulübün yöneticisinin de antrenörünün de taraftarının da bizimle bir alıp veremediği var. futbolcuları da aynı şekilde oyunun çirkinlik rolünü üstlenmiş.

    sezonun ilk maçında, fatih adlı oyuncularına yaptığı işler nedeniyle öyle böyle giydirmemiştim. dün oynanan maçta da daha 5. dakikada, kullanılacak serbest vuruşta kendini yere bırakmıştı. ulan dedim biri dirsek mi attı netti? durduk yere maça 10 kişi başlayacaz sandım. herif ayağına ayak değdi diye kurşun yemiş gibi kendini yere attı.

    kamaraymış fatihmiş vs. hepsinin bir amacı vardı ve maalesef ulaştılar da.. fair play'dan uzak, 50 sene önce bile anca yapılacak çirkeflikler tamamen oyunu başka yere çekme amacıydı.

    iyi oynamalarına asla bir şey demem, iyi ki de güzel oynadılar ama yaptıklarını unutmayacağım.. ne fener'e ne bjk'ye bu şekil bir zihniyetle oynamazken bize karşı takındıkları tavır merak konusu. hakemi de aldılar arkalarına tabii..

    gün gelecek o hesaplar kapanacak... sizi içerde dışarda rezil etmeyen galatasaray takımına da takım demem..
App Store'dan indirin Google Play'den alın