resim
Mário Jorge dos Santos Branco
Görev:Sportif Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:48
Uyruk:Portekiz
  • 18
    bir dönem mourinho tavsiyesi üzerinde manchester united’a sportif direktörlüğü düşünülmüş portekizli sportif direktör. burada mevzu şu. yüksek ihtimalle bu arkadaşın jorge mendes’le bağlantısı var ve belli ki yolunacak kaz aranıyor ve bu hikayedeki olası kaz da galatasaray

    mourinho’nun manu dönemindeki transferlerini hatırlarsak diego dalot ve henrikh mkhitaryan gibi man’unun hiçbir işine yaramayan ama jorge mendes’in cebini bir hayli doldurmuş transferler mevcut. bu işler futbol dünyasından artık bir nevi dolandırıcılık gibi ama her şey resmiyette olduğu için bir şey yapamıyorsun. yapacağın tek şey bu tür adamlardan uzak durmak. sportif direktör dediğin adam neden mesela hakan balta olmuyor da bu kerameti kendinden menkul arkadaş oluyor?

    son görev yaptığı takım da hay şu şakacı kaderin cilvesine bakın ki famalicao. famalicao>assuncao>ahmet bulut>jorge mendes>mario branco>galatasaray. puzzle’ın parçalarını birleştirince, kutumuzda büyük bir şey olduğunu rahatlıkla görebiliriz. allah sonumuzu hayır etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın