resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 245
    kendisinin attığı tweetlerden dolayı bile fatih terim suçlanan galatasaray yöneticisi.

    niye fatih terim istifa ettikten sonra bu tweetler ortaya çıkmış? niye öyle olduğunu açıklayayım.

    burak elmas yönetimi seçildikten sonra ışıtan gün 1 gün bile medyada yer almadı. ne maç öncesi, ne maç sonrası ne de sosyal medyada gören duyan olmadı kendisini. büyük ihtimal seçimden sonra da hollanda'ya gitti ve orada hayatını devam ettirdi. zaten galatasaray'da da judo şubesinden sorumluydu.

    sonra ne olduysa bir anda judo şube sorumlusunun galatasaray teknik ekibine, teknik ekibinin bilgisi dahili olmadan yardımcı antrenörle anlaştığı söylendi ve sonra kendisi de bunu kabul etti. sonra bu anlaştığı yardımcı antrenör kendisi istanbul'a geldikten kısa bir süre sonra takımın teknik direktörü oldu. yani ışıtan bey, 2 haftada judo şubesinden kulüp başkanlığına terfi etti. e tabi bu terfi sonucunda da daha önce hiç araştırılmamış kişi araştırılmaya başlandı.

    şuan ben burak elmas yönetimindeki çoğu kişiyi ismen bilmem ve takip etmem ama böyle bir operasyon yapsa, doğru ya da yanlış, takip etmeye başlarım.

    özellikle sözlükte öyle bir kesim var ki, sanki tweetleri fatih terim attırmış gibi muamele yapıyorlar. bu kadar düşmanlık gerçekten çok garip.

    kendisi hırsızın hiç mi suçu yok hikayesindeki hırsızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın