• 1219
    şu an belmas yönetimi olsam ilk yapacağım hareket ikinci emre kadar tüm yönetimin sosyal medya hesaplarını dondurmak/sildirmek olur. işin ilginci 40lı yaşlarında yöneticilik yapmış birinin bilmesi gereken ilk şey. şu an yurtdışında bu mevkide çalışan birinin corporate bir sosyal medya hesabının her tarafının tertemiz olması gerekir. bunun için şirketler, eğitimler vs bulunuyor.

    büyük ihtimalle galatasaray tarihinin önce tff, ardından terimciler tarafından en zorlanan yönetimi oldular. yönetimde iyi niyetli olduğuna inandığım herkese (burak elmas'ın kendisi dahil) ciddi bir sempatim var, ama günün sonunda parçalandılar. yakın zamanda toplu istifalar bekliyorum. tek dileğim olabildiğince şu anki "3 yıllık planlama"nın devam ettirilmesi.

    eğer yeni başkan elneny vs tipleri doldurursa, hatta daha beteri bilinmeyen bir başkan adayı fatih hoca'yı geri getireceğim diye kampanya yaparsa bu takım gözümüzün önünde erir gider. yıllardır yapılan "fenerbahçe olmayalım" geyiği fatih hoca galatasaray'dan tamamen el eteğini çekene kadar gerçekleşmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın