• 1214
    358'ler, b"aşk"anımmm ve 109.2 tayfasının kurtarıcı olarak sunup çılgınlar gibi savunup ani ve kıvrak bir hareketle hain ilan ettiği yönetim. seçim öncesi mustafa cengiz yönetimine b.k atılırken burada yapmayın etmeyin ortada "hainlik" bir durum yok diyor ve ekliyorduk "riva'dan gelecek para, stad anlaşması ve hatta forma sponsor anlaşması" varken en az 5 aday çıkar ama dışarıdan kimseye yedirmezler diyorduk öyle oldu. şimdi anlaşmaların hepsi yapıldı eee hadi görelim bakalım yarın seçim yapıyorum densin 1 tane aday çıkacak mı? herkes duygun yarsuvat (ki hiç hazzetmediğim bir insandı toprağı bol olsun) ve rahmetli mustafa cengiz değil.

    kusura bakmayın ben tokum. en büyük sponsorluk anlaşmasını getiriyorum diyerek gelip tl üzerinden anlaşma yapılırken niye gıkınız çıkmadı ? yahu bu rumen oyuncuların transferlerinde söylentiler var denildiğinde de bu iddiaları öne sürenlere hakaretler ediliyordu. ya forma anlaşması? mustafa cengiz yönetiminin bulduğu adamlarla revize yapmaktan öteye gidilmedi. seçildikten 15 gün sonra devreye girebilecek durumda olan taraftar kart projesi ? ya kemeeburgaz ne durumda hani bütçesi hazırdı ? ya salon ? tek sorun sarıyer belediyesinin onayı mı sanıyorsunuz, sizin paranız bütçeniz hazırsa iki telefona bakar o onay ama ortada ne yapacak sponsor ne yaptıracak para var o nedenle sarıyer belediyesi onayında... yersen.

    ayrıca 3 tane futbol takımı alma projesinde kulübümüzün rolü ne? dolaylı olarak bile olsa galatasaray adını kullanmak doğru mu? niğde anadolu mesela bu kulübün bizle ilişkisini ve şartlarını bilen bir allah'ın kulu var mı ? madem bu adamlar bu kadar güvenilmeyecek insanlar ve menajer oyunları döndürüyorlar niye gönderdik oyuncularımızı ?

    bunlar 6 ay içerisinde gözümüzün önünde oldu hadi biz kulübe uzağız bu twitter ünlüleri ve ağır abiler niye tek laf etmedi bunlar olurken? ilhami abi sen söyle? başka bir şehirde mi yedik biz bu dayağı...

    bunca şeyden benim anladığım şu, fatih terim'e dokunmayıp arka planda yaptıklarını yapmaya yani iddia ettiğiniz gibi kulübün içini oymaya devam etseler birilerinin gıkı çıkmayacakmış ama şu sıralar fatih terim'in gönderilme şeklini kullanıp (ki tamamen yanlış ve en azından yıl sonuna kadar kalmalıydı) birden bire kulübü menajerlere peşkeş çekiyorlar propagandası başladı. ayrıca bu süreçte futbol şubesinde her şey yolunda gidiyormuş ardına ışıtan gün diye bir adam çıktı ve tekere çomak soktu şeklinde olayları ekseninden çıkarıp "fatih terim bunları engelliyordu, fatih terim'e olan nefretiniz gözünüzü kör etmiş" temalı çarpıtma ve suçlamalarla millete taraftarlık dersi verip sağa sola eft yapıyorsunuz. tekrar ediyorum, kusura bakmayın ben tokum ve bu tavrı samimi bulmuyorum.

    seçim döneminde yazdıklarım ortada. son düzlüğe kadar ne destekledim ne köstek oldum sadece tüm adaylar içerisinde en makul kendisi ve bu durum iyi mi kötü mü emin değilim dedim ek olarak doğrudan menajer olan adam kulübün futbol şubesini yönetmesin diye eşref hamamcıoğlu olmasın kim olursa olsun dedim. ama seçimden önce bu yönetimin her bir üyesini gözünde öyle büyüttü ki millet şuan yaşadıkları yıkım aynı ölçüde büyük. kimseyi verdiği oy için eleştirmiyorum bugün burak'a yarın hasan'a oy verin bana ne ama bu adamları aslında sırf fatih terim ile çalışmaya devam edecek diye savunup gönderilmesinin sabahına "kulüp elden gidiyor" muhabbetleri ile aklımızla dalga geçmeyin.

    ortalığı yangın yerine çevirenlerin ateşinin sönmediği şu sıralar görüşümü belirteyim. kesinlikle istifa falan etmemeli ve görevlerine devam etmeliler en azından sezon sonuna kadar çünkü ne aday var ne hazırlık yapan. neden acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın