resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 226
    futbol subemize su ana kadar kariyeriyle ters orantida bir etkisi olabilmis galatasaray yoneticisidir. bunun sebebi kontrolun buyuk kisminin fatih terim'de olmasiydi haliyle.
    takima olumlu/olumsuz ne etkisi olacak bunu onumuzdeki zaman gosterecek.

    bunun disinda son bir haftadir uzerine gidilmesinin sebebini anlayabiliyorum. anlayamadigim sey bu operasyona katkida bulunan ciddi sayida taraftar toplulugu.

    bir anda cok sayida alti bos garip iddia peydah oldu. taraftarin buyuk kismi baliklama atlayip bu iddialarin altini doldurdu, yargicligini yapti, kararini verdi ve kelle istemeye basladi. (tum bunlar yaklasik birkac saat icinde oldu)

    hollanda'daki takiminin teknik direktorune istedigi oyunculari oynatmasi yonunde baski yapmis, teknik direktor de tersine bir tavir takininca kovulmus.
    bunun dogrulugunu sorgulamaya neden ihtiyaciniz oldu ki? velev ki verdi, bize ne? gercekten soruyorum bize ne? adam kulubun sahibi ciddi misiniz siz :) kulup dedigimiz de aile sirketi kivaminda bir sey, yani o teknik direktor de buyuk ihtimalle benzer bir karar mekanizmasiyla basina getirilmistir o takimin.
    ayrica kulubun hedeflerinden haberdar misiniz? belki adamlarin niyeti tam olarak buydu zaten? veya bambaska bir cok neden olma ihtimalini neden goz ardi ediyorsunuz?
    hollanda'da sergiledigi iddia edilen bu tavir ve galatasaray yonetimindeki mevcut gorevi arasinda nasil paralellik kurabiliyorsunuz? galatasaray ile fortuna sittard'in futbol takimlarinin olmasi disinda hangi degiskenleri birbirine benzetip bu karsilastirmayi yaptiniz da galatasaray'da da istedigi futbolculari oynatmak hevesinde olma ihtimalinin bulundugu ve hatta tam olarak boyle olacagi sonucuna vardiniz?

    bir de su twitter konusu var ki ikiyuzlulugun dik alasi oldugunu dusunuyorum. geyik oldugu her halinden belli olan, kendisinin bile unuttugu, 11-12 sene once atilmis bu tweetlerle benzer niyetlerle yazilmis, ustelik ismi dahi olmadan yani anonim hesaplardan atilmis yeni tarihli tweetleri hic mi favlamiyorsunuz?

    son olarak, ozur dilemesine ragmen yetmeyecegini salik veren arkadaslardan, fatih terim efsanemizin sicilini bir google yapip hatirlamalarini rica ediyorum (belirtmekten yoruldum ama mevcut ortam yuzunden bu aralar bunu yanlis anlasilabilecek her entryde belirtmek gerekiyor, fatih terimciligin bayrak tasiyicilarindanimdir). ozur dilemek ve tekrar etmemek dunya uzerindeki erdemli hareketlerdendir.

    ozetle, medyaya uymayin. adami artik bir salin da isini yapsin, isine not verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın