• 1202
    ışıtan gün'e önümüzdeki saatlerde yol verilmesiyle beraber yola çıktığı 5 önemli ayaktan 4ünü kaybetmiş olacak yönetim. geriye kalan tek ayak da içlerindeki açık ara en faydasız ayak olan bizzat burak elmas. bugün tekrar aday olmamak üzere seçim kararı almaları gerekiyor.

    --- alıntı ---
    başkanlığın boşalması
    madde 92: kulüp başkanlığı herhangi bir nedenle boşalırsa ve bir sonraki seçim genel kuruluna 6 (altı) aydan daha fazla süre kalmışsa, tüzük hükümlerine göre 1 (bir) ay içerisinde başkanlık ile diğer tüm organ ve kurulların seçimi için yeni seçim genel kurulu yapılır. genel kurul tarihine kadar mevcut yönetim kurulu 2. başkan yönetiminde görevine devam eder. sürenin 6 (altı) aydan daha az kalması durumunda mevcut yönetim kurulu 2. başkan yönetiminde görevine devam eder.
    işbu maddede belirtilen 6 (altı) aylık süre mayıs ayının ikinci yarısındaki ilk cumartesi gününden geri saymak sureti ile hesaplanır.
    --- alıntı ---

    yönetimin öyle genel kurulu bilmem neyi bekleyecek hali yok. tertemiz 1 ay sonra seçim yapılmalı. o seçimde de adaylar sosyal medyada taraftara oynamazsa galatasarayımız adına çok sevindirici olur çünkü görüldüğü üzere taraftarın çılgınlar gibi desteklediği şovmen aday seçtiği yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör ile boydan boya içinden geçti galatasaray'ın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın