resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 170
    fatih terim seçim öncesi desteklerken şöyle bilgili, takımı var, şöyle bağlantıları var diye övülürken fatih terim gönderildikten sonra bir anda illegal işlere bulaşan, komisyoncu biri olmuştur.

    hakkındaki iddaalar araştırılmalı ve en ufak şüphe varsa hemen işine son verilmelidir. galatasaray'ın adına en ufak bir leke getirilemez.

    yine şüphe varsa böyle bir adamı araştırmadan yönetime aldığı için burak elmas yönetimi de istifa etmelidir. bu işler ciddi işlerdir. şakası olmaz.

    en son olarak da geçmişinde twiterlara, gazetelere kadar düşmüş böyle kötü iddialar varken fatih terim'in de böyle bir yönetimi desteklememesi lazımdı. kendisi gönderilince hemen ortaya döküldüğüne göre kendisi bunları desteklemeden önce de ufak bir araştırmayla bulunabilirmiş demek ki.

    bir taraf diğerini floryada malzemelerin kaybolması ve fenomenlere forma dağıtmakla diğer taraf da komisyonculukla, şikeyle suçlamaya başladığına göre başkanlık için kılıçlar çekilmiş, intikam çalışmaları başlamış.

    ama eğer bunlar iftira değil de gerçekse şimdiye kadar bu olaylar olurken beraber çalışan ve bunları engelleyemeyen iki taraf da başkanlığı hak etmiyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın