resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 147
    galatasaray'da itibar suikastligi yapilan son gunah kecisi...

    kendisi su anda galatasaray yonetiminde yer almakla birlikte resmi olarak futbol subesi ile ilgili bagi olmayan bir isim. baskan burak elmas'in aciklamalarini hatirlayanlar olacaktir, baskan futbol subesinin dogrudan kendisine bagli oldugunu acikca beyan etmisti ve su ana kadar bunun aksi bir degisiklik olduguna dair kulupten bir aciklama yapilmadi.

    peki ısitan gun neden hedef tahtasina bir anda oturtuldu? oncelikle sunu kabul edelim, fatih hoca'nin gorevde kaldigi sure boyunca ısitan gun'un florya ile ilgili herhangi bir iliskisi olmadi. ne zaman ki torrent ve yardimci hoca konusu dillendirilmeye baslandi, bir anda tum oklar ısitan gun'e cevrildi.

    simdi sunu anlamak lazim, ısitan gun baskandan habersiz gidip florya'da is yapabilecek, ya da gidip kendi kafasindan hoca arayisi yapabilecek bir isim degil. zaten kendisi de bunu haluk yurekli'nin yayinina baglandiginda acikladi. baskan da butun bu yasanilanlarin baskanin bilgisi ve onayi dahilinde oldugunu kabul etti.

    bugun ısitan gun bir yonetici olarak sizce ne yapmaliydi? baskan kendisinden sportif konularda fikir istediginde hayir ben bu islere karismam mi demeliydi? adam bir yonetici beyler, elbette baskan ve yonetim kurulu ne karar alirsa, kendisine nerede ihtiyac duyulursa orada olmak zorunda. kaldi ki adam futbol konusunda en tecrubeli, en bilgili, networku en genis adam. kendisine saygi duyup, destek olunacagina fatih terim'e olan sevgu (yada baska nedenlerle) sebebiyle adama itibar suikasti yapiliyor.

    son yasanilanlar konusunda illa biri elestirilecekse en son kisi ısitan gun'dur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın