resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 367
    geldiğinden beri kendisiyle ilgili çıkan bütün içeriği tükettiğim yeni galatasaray teknik direktörü.

    şimdi bu kişinin 1. adamlık kariyeri sınırlı olduğu için ve fatih terim'in üzerine getirildiği için hepimiz önyargılıyız ama bir cvsini ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılaştıralım:

    - sezon başından beri hatta 2 sezondur geriden pasla çıkma oyunu oynamaya çalışıp başaramıyoruz -> adam bu oyunun yaşayan tanrısı guardiola ile yıllarca birlikte bu oyuna kafa patlatmış kişi.
    - duran toplarda çok kötüyüz, kornerlerde bütün sezon sadece 1 golümüz var -> adam bayern münchen'de duran top antrenörlüğü yapmış.
    - rakip analizimiz çok kötü, sürekli oynadığımız rakiplerin güçlü yönlerine önlem alınamadığını ya da zayıf yönlerinden faydalanılamadığını görüyoruz -> adam barcelona ve city'de guardiola'nın rakip takım analizcisiymiş.

    yani yönetime fatih terim'in gönderilmesi ile ilgili bin tane şey söyleyebiliriz ama teşhis ve tedavi konusunda torrent kesinlikle doğru kişiymiş. eğer torrent gerçekten fatih terim'in altında çalışmayı kabul etmişse, hocayı sportif direktörvari bir rolde esas güçlü olduğu yerlere yoğunlaştıracak (florya'yı yönetmek, takımın haklarını korumak, kadro mühendisliği, gelecek planlaması, medya ile ilişkiler, alt yaş kategorileri, scouting, transferler...) ve saha içinde - hoca da artık yaşlı bir insan olduğu için - zaman ve enerji kalmayan detayları bu işlerde uzman birine vermek gerçekten harika bir fikirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın