• 1191
    marc gonzalo martinez'i 24 saati doldurmadan kovarak skandallarına bir yenisini eklemiş yönetim. şu sözlükte terimci diye en çok linç yiyen yazarlardan birisi benim, bana deseler ki fatih terim'in ekibindeki bilmem kim eskiden beşiktaşlıydı, olabilir der geçerim. hiç biri babamın oğlu değil, hiç birinin galatasaraylılığına da kefil değilim sonuçta.

    marc gonzalo'nun burada hangi takımı tuttuğunun hiç bir önemi yok. çünkü adam ispanyol. hemşerisi vardır arkadaşı vardır o takımı desteklemiştir. çabi örneği var gözümüzün önünde, adam galatasaraylı takılırken fenerbahçeli oldu. neden? hemşerisi kim min jae geldi çünkü. gonzalo da burada her şeyden önce hemşerisinin başarısını düşünecekti çalışırken. çok da umurundaydı beşiktaş falan. ispanyol adam ne kadar tutabilir ki beşiktaşı? nerede 4 sene önce leicester cityyi tutanlar. kaçı izliyor şimdi maçlarını?

    marc gonzalo ya işe alınmadan araştırılacak ve alınmayacaktı ya da işe alındıktan sonra arkasında durulacaktı. sosyal medyada videolarıyla biraz dalga geçtiler ve beraber yarıştıkları başkan adaylarından biri bunu bir malzeme olarak kullandı diye adamı 1 günde kovmaları büyük bir komedi. gerçi bu yönetim ki yaşayan en büyük efsanesine sahip çıkmamış, çeşitli dolaplar çevirip göndermiş, bu sabaha kadar adını kimsenin bilmediği ispanyol bir hoca kim ki...

    tez zamanda o koltuğu devrederler inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın