• 1179
    fatih terim'in gonderilis ve yeni teknik direktorun takima katilis surecinin yonetimi kesinlikle yanlislarla dolu. bununla birlikte, bence bir teknik direktor gonderip ertesi gun yeni bir teknik direktoru idmana cikarmis olmak, dogru-yanlis skalasinda dogruya yakindir. ben bu adim icin tesekkur ediyorum.

    tabii ki olayin oznesi fatih terim gibi bir degerimiz oldugu icin bunun gurultusuz olmasi ihtimal dahilinde degildi. fakat daha yumusak ve kimsenin kirilmayacagi, taraftarin da icine sinecegi(ustelik ciddi bir kismi degisiklikten yanayken) sekilde yapilabilir miydi, bence bu da kocaman bir evet.

    ne yapsa, nasil yapsa zaten elestirilecekti. ama o sebeple, ama bu sebeple, gizleyerek vesaire dogru oldugunu dusundugu seyi yapti. (bu "gizleme" konusu da apayri hastalikli ve bencil bir bakis acisidir bana gore)

    surec aslinda kendi adina "helal olsun" dedirtecek hareketler iceriyor. fakat olaylarin algilanis bicimi ozellikle cok taze oldugu bugunlerde bambaska bir noktada. su an isin bu kismi cok bulanik oldugu icin hakkini veremiyoruz ama umarim takim rayina oturur ve isler iyi gider de basarilar sebebiyle "helal olsun" deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın