resim
Ahmed Jafeli
Takım:US Monastir
Mevki:Sol Kanat
Yaş:20
Boy:-
Uyruk:Tunus
  • 2
    tunus'un esperance kulübünün u-19 takımından kulübümüzün altyapısına katılan tunus asıllı, alman vatandaşlığı da bulunan 18 yaşındaki genç yetenek.

    hakkında internet detaylı bir internet araştırması yapsam da çok az bilgiye ulaşabildim. aynı şekilde kendisini tanıyabileceğimiz çok az video var youtube'da. fakat ben izleyebildiğim kadarıyla bu genç arkadaş hakkındaki gördüklerimi paylaşayım. kendisi solak bir kanat oyuncusu. bir kanat oyuncusundan beklenen çeviklik, adam eksitme ve patlayıcı güç var kendisinde. ancak geniş alanda çok süratlı bulmadım kendisini. aynı şekilde fiziksel eksiklikleri de var gibi görünüyor. fazla izleyemediğim için zihinsel özellikleri hakkında bir yorum yapamayacağım. ancak teknik açıdan oldukça yetenkli bulduğumu söylemem gerekir.

    istatiksiksel açıdan 6 maçta forma giymiş ve 3 gol kaydetmiş. oynadığı 6 maçın tamamında sonradan oyuna girmiş ve attığı 3 golün tamamı da skor koptuktan sonra atılmış.

    kendisi hakkında edindiğim bilgiler bu kadar ile sınırlı. umarım bu sessiz sedasız transfer gelecekte camiamızda adından söz bir transfere dönüşür. kendisine başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın