• 106
    yanlış bilmiyorsam başarılı giden mircea lucescu sezonu sonrası lucescu yollanıp fatih terim getirilmiştir. yani kendisi asla "lucescu hocayı yollamayın benim için" falan dememiştir. eminim ki yönetimle de lucescu gitmeden görüşmüştür (çok eski tabi, o dönemler twitter yok nereden bulacağız). ama milan'dan kovulması sonrası boşta olduğu ve çok başarılı bir lucescu sezonu sonrası göreve gelmesinden belli. bu noktada "hayır asla hoca kesinlikle istememiştir. lucescu süper geçen avrupa'da büyük başarılı sezon sonrası yönetimin canı sıkıldığı için yollandı" diyen yoktur sanırım.
    edit: selaminko ve gulbaba1481 söyledi; özhan canaydın seçim vaadi olarak söylemiş hocayı. eh demek arka planda görüştüler ki ayıp bir şey yok bunda. normal.

    gene ek olarak transfermarkta göre graeme souness yollandığı gibi ertesi gün kendisi gelmiş.

    buna ek olarak kendisi gittiği gibi gheorghe hagi gelmiş.

    buna ek olarak michael skibbe gittiği gibi bülent korkmaz gelmiş.

    bülent korkmaz gittiği gibi frank rijkaard gelmiş.

    o gittiği an gheorghe hagi tekrar gelmiş.

    roberto mancini gidince cesare prandelli hemen gelmiş.

    cesare prandelli gittiği gibi hamza hamzaoğlu gelmiş.

    jan olde riekerink kovulduğu an igor tudor gelmiş.

    yüzde 99 bu hocalar ile anlaşılmadan ve önceki hoca yollanmadan görüşülmüştür. ki mantıken yollandığı gibi hoca açıklanması için olması gereken budur. kulübün işleyişi ve düzgün ilerlemesi bireylerden önemlidir

    ama torrent hoca ile ilgili okuduklarımla aynı mantığı uygularsak fatih hoca, hagi, bülent korkmaz, rijkaard, prandelli, hamza hoca, tudor iş etiği olmayan karaktersiz insanlar. çünkü bazı kişilere göre teknik direktörü olan takımla görüşen teknik adamı tanımlayan ifadeler bunlar.

    ne kadar komik durduğunu böyle yazınca umarım böyle düşünen dostlar görecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın