resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 281
    galatasaray'a hayırlı olmasını dilediğim, ateşten gömlek giymiş hoca.

    kendisinin instagram sayfasına girip yorumlarda şöyle bir gezince gece gece midem bulandı, utandım, sıkıldım. fatih terim'i ne kadar seviyor olursan ol, duruma ne kadar kızarsan kız, yönetime ne kadar tepkili olursan ol şu adamın sayfasına bunları yazamazsın. yazılanlar adına ben üzüldüm.

    iyidir kötüdür bilemem, normal bir zamanda gelse başarılı olabilirdi de belki fakat inanılmaz bir hızla ve seri galibiyetlerle kariyerine başlayamazsa, ki form durumumuz malumunuz, çok kısa ömürlü bir birliktelik olacak gibi.

    ben, sadece ve sadece galatasaray spor kulübü teknik direktörlük koltuğuna geçme şansını elde etmiş ve bu şansı kullanmış olduğu için yeni hocaya saldıranların tam karşısında yer alacağım. fatih terim'i kovan da o değil, takımı ligde 12. yapan da.

    şansı bol olsun, ne kadar kötü durumda gözükse de dilerim çok başarılı bir dönem geçirir bizimle. ve umuyorum ki aklıselim bir yetkili en azından kısa vadede sosyal medya hesaplarının yorumlarını kapatmasını tavsiye eder. terimsporluların geri zekalıca hakaret ve tepkilerinden mümkün olduğunca uzak kalması en hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın