resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 185
    fatih terim sonrası gelecek teknik direktördür.
    değil yardımcısı pep gelse 2 maç sonra homurdanma başlar. mesela o dönemde çok eleştirsemde mancini hocamın hocamın en büyük şanssızlığı terim sonrası gelmesiydi. burası türkiye arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. bu adam daha maça çıkmadan çiğ çiğ yenecek. belki çok başarılı ve işinde iyidir. ancak bir insan 60 yaşındayken özgeçmişinde yardımcı antrenör, city grubun bir başka takımı, ny city’de teknik direktör ve flamengo’da teknik direktör ve 1 tane bile kupa yazmıyorsa o kişi galatasaray gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapmamalı. neler hayal edip ettiriyor bilmiyorum ancak geliş şekli kendisinden bağımsız o kadar mide bulandırıcıydı ki yazık olacak. birilerinin birisine karşı kullandığı mobbing unsuru. adama nasıl garanti verildiyse kararlarından vazgeçmiyorlar.
    edit: merak edip flamengo’dan kovulduğu gün kulüp tarafından atılan twite baktım, alt taraf varya sevinçten yangın yeri olmuş. örneğin;
    https://twitter.com/...855598752260099?s=20
    ayrıca o twit kulüp tarihinin en yüksek etkileşim alan twetlerinden biri.
    edit: geldiği burak elmas tarafından açıklanmış. fatih hocamdan daha fazla sevdiğim tek şey galatasaray. bundan sonra kendisine destek olmak şahsımın en büyük borcudur. ama bu yönetimin arkasında olduğumuz anlamına gelmez.
    (bkz: yönetim istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın