resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 182
    reddit'de flamengo günlerine dair brezilyalı bir taraftarın galatasaraylı taraftarlara şu şekilde yorumda bulunduğu teknik adam:

    "futbol bilgisi kesinlikle üst düzey bir teknik direktör jorge jesus ve daha sonrasında gelen rogerio geni'den bile iyi. onun zamanında hücumda harikaydık ama defansta berbattık, ayrıca oyuncu yönetimi konusunda da oldukça kötüydü ve bir çok futbolcu ile geçinemedi. libertodores kupasında ındependiente'ye karşı alınan 5-0 mağlubiyet çok acıydı yine atletico mineiro'ya 4-0'lık yenilgi ve são paulo'ya karşı alınan 4-0'lık yenilgilerde bizi çok üzdü her şeye rağmen sezon başında gelseydi takımı ve oyuncuları daha iyi tanısyadı macera daha farklı olabilirdi"

    brezilyalı taraftar başarısızlıkta takımda yaşanan covid salgınının da etkisi olduğundan bahsetmiş. yalnız yazdıklarında beni en çok kuşkulandıran flamengo'ya sezon başında gelmediği için oyunculara, takıma ve ülkeye adapte olamadığı şeklindeki yorumdu. şimdi daha da beter bir pozisyona ve futbol iklimine geliyor. brezilya'daki futbol anlayışı ile türkiye'deki futbol anlayışının çok farklı olduğunu düşünmekle beraber yapılan yorum hoca hakkında bende olumsuz bir intiba bıraktı. umarım bu macera daha mutlu şekilde gider.

    kaynak: https://www.reddit.com/...bq2/domenec_torrent/
App Store'dan indirin Google Play'den alın