resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 134
    katıldığı canlı yayında söyledikleriyle değil hep gizli ajandası olmasıyla eleştirilen yönetici. ben ışıtan günü başarılı bir finansçı ve başarılı bir kulüp sahibi olarak biliyorum ama o kadar. çok az tanıyorum kendisini ve tanımadığım insanlara iyi ya da kötü demektense mesafeli durup şans vermeyi tercih ederim. zira dinlediğim yayınlarda iyi eğitimli ve galatasaray'a değer veren biri izlenimi verdi bana. bu arada yaşım gereği ogan tarhan'ı da katıldığı tv yayınlarından tanıyorum. o da benim hatırladığım kadarıyla düzgün profilli futbolu iyi bilen galatasaray''lı biriydi. sonradan kötüye gitmiştir, kulübü dolandıracak birşeyler yapmıştır bilemem. duymadım görmedim.

    işte burada benim anlamadığım noktaya geliyoruz. kahir ekseriyetle ışıtan gün'ü nasıl hemen şeytanlaştırıyoruz bunu anlamak benim için hayli zor. yani tanıyan vardır muhakkak ama herkes mi yakından tanıyıp kalplerini biliyor bu insanların, bunu anlamakta zorlanıyorum.

    fatih terim'in gitmesini geçen sezonun ortasından beri istiyorum. ben fatih terim'i seviyorum ve başka bir teknik direktörle şampiyon olmaktansa onla olmayı tercih ederim. ama olmuyordu işte. proje hoca gitti diye yatacak diye bir kesinlik nerden biliniyor bilemiyorum ama ışıtan bey bildiğim kadarıyla hollanda'da buna benzer bir projeyi başarı ile yönetti. kalp kırmadan önce şans verilmesi gerekmez mi diye düşünüyorum açıkçası. yapamazsa zaten gidecek. yapamadığı kesin biri ile devam etmektense belki yapabilecek birine şans vermek mantıklı olan değil mi acaba?

    galatasaray yöneticisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın