• 1113
    fatih terim'le yolları ayırarak doğru karar vermiş olan yönetim.

    hocayla yolları ayırmak için en doğru zaman sezon başıydı. ikinci en doğru zaman da şimdiydi. seçim vaatlerinden en büyüğü fatih terim'le devam etmek olduğu için ilk ihtimal zaten mümkün değildi. sonuçta olabilecek en makul şey oldu ve taraftarla fatih terim'in arası daha da açılmadan hoca ayrıldı.

    aylardır bu ayrılığı savunuyordum, iki taraf da daha fazla zarar görmeden gerçekleşmesine sevindim, ama içimde öyle böyle burukluk yok. fatih terim'in yeri cidden ayrı. keşke başarılı olduğu bir sezonun sonunda kendisi görevden ayrılsaydı. ama hoca bunu yapamayacağının sinyallerini veriyordu. her şeyden önce sorumluluğu kendinde bulmaması, oyuncuları medyanın önüne atması, tutmayan planlarında ısrarcı olması zaten ayrılığımızın harika olmayacağını gösteriyordu. bu yolun sonu daha karanlıktı, o yüzden karar doğru.

    şimdi menajer kucağına düşmeyecek, bir oyun planı olan, genç oyuncuları üst seviyeye taşıyabilecek bir hoca açıklanmalı. bu sezon zaten hiçbir beklenti yok, o yüzden baskı az olacaktır. kadroyu tanımak ve sistemi oturtmak için fırsat diyebiliriz. sezonu ilk 6'da tamamlayıp avrupa'da rakibe göre turu zorlamak gerçekçi bir beklenti olur kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın