• 1104
    terim'in ismini kullanarak başa gelen yönetim. sponsor bilmem ne dediler "nef" ve erden timur olmasa resmen sponsorsuz kalıyorduk. hiçbir vaatlerini gerçekleştirmediler. nihat abilerinin sözünden çıkamadılar, sonunda da kendilerini başa getiren terim'i yediler. bunları yazıyorum fakat terim'i sürekli eleştiren birisiyim. gitmesi de bu tabloda çok garip kaçmıyor ama yönetimin hiçbir sözünü tutamadığı, teknik direktörlerini bile savunamadığı resmen ortadadır. 3 yıllık plan yapıyoruz diyip 6 ay sonra kovarsan "hani plan yapmıştın" derler.

    benim gözümde yok hükmündedir. rezalet ötesi işler yapıyorlar. terim'in gitmesini anlarım ve hatta desteklerim ama bu yönetim o kadar beceriksiz işler yapıyor ki daha iyi bir hoca getirebileceklerine olan inancım sıfır.

    öyle veya böyle lig bizim için bitmişten, bence terim'i gönderme planı sene sonuna bırakılmalıydı. ligde durum hala bu şekilde kötüyse yollar düzgün bir şekilde ayrılmalı ve terim efsane olarak emeklilik günlerine geçmeliydi. şu şekliyle hiç yakışık almadı bu ayrılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın