resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2877
    galatasaray'a gelmeden önce de kötü sol bekti, galatasaray'da sol iç oynayana kadar da kötü sol bekti, o mevkiden tekrar sol beke alındı ve halen kötü sol bek. ucuza oynuyor diye yıllardır bu herife tahammül ediyoruz benzerini sabri sarıoğlu'nda yaşamıştık. "ucuza oynuyor eaaağğbi rotasyonda katkı verir" diye diye takımın en önemli bölgelerinden birine yama yapmak hangi aklın ürünü? ucuz diye kırmızı et veya tavuk yerine martı eti de yersiniz bu mantıkta.

    patrick van aanholt rezalet bir futbolcu diye daha az kötüsünü oynatmak zorunda değiliz. eskiden fatih terim bu gibi durumlarda yeni şeyler denerdi artık denemiyor, kendisine bu sezon en çok bu sebepten dolayı kızıyorum, yeni bir şey üretemediği ve artık tahmin edilebilir bir teknik direktör olduğu için.

    ömer'e tekrar dönersek; galatasaray'da sol iç oynadığı pozisyon haricinde bu takıma hiçbir faydası yok. o bölgede de artık rotasyon dolu olduğu için kendisine ihtiyacımız yok. canlı bir şekilde izlediğim en kötü topçulardan birisi oluyor sol bekte, umarım kariyerine bir anadolu takımında veya yetiştiği hollanda'da devam eder seneye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın