• 684
    aklıma geldikçe sinirimi bozan orta sahadır.

    bir orta saha kurarsın, nitelik olarak iyidir fakat yedekleri yoktur, rotasyon dardır. bunu anlarım. transferde aksilikler çıkmıştır, as oyuncuların yedeklerini almaya vakit kalmamıştır.

    yahu siz 117 yıllık camianın futbol yapılanması olarak en kritik bölgeyi hem nicelik hem nitelik anlamında eksik bırakmayı nasıl başardınız? burak elmas ve yönetimi, fatih terim ve ekibi, scout ekibi. her kimin dahli varsa öyle bir amatörlük sergilediniz ki, eserinizle gurur duyun.

    şimdi ocak transfer dönemi gelmiş. satmadan alamayız türküleri yine başlamış. gedson'dan başka futbolcunun ismi dahi çıkmıyor. zihniyet olarak bir karış ileri gidilememiş. 200-300 kişilik listemiz var diyorlardı. kaldık yine mustafa cengiz döneminde transfer edilen gedson fernandes'e.

    galatasaray orta sahasına bir tek gedson yeter diye düşünenler, vallahi de yanılacaksınız. zaten sezon başından beri yanıldınız, daha da beter yanılacaksınız. bu takıma "en az" iki tane galatasaray seviyesi orta saha lazım. artık adına gedson mu denir, ali mi denir, veli mi denir bilemiyorum. ders almam ders veririm diyenler getirsin bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın