• 1061
    seçilmeden önce desteklediğim, seçildiklerinde sevindiğim, projelerini duydukça daha mutlu olduğum yönetimi 4 ayda kendilerinden soğur hale getiren yönetim.

    burak elmas başkan seçilmeden ve seçildikten sonra beni en fazla heyecanlandıran söylemi, avrupada ve dünyanın farklı yerlerinde satın alınacak takımlardı. çünkü bu takımların alınması demek, bizimle aynı sistemde oynatan ve oynayan hoca ve oyuncu yetiştirmek anlamına geliyordu. herhangi bir yere oyuncu kiraya vermekle aynı şey değil bu. çok daha değerli ve önemli. sürdürülebilirlik ve dediğimiz yapılanmayı tamamlamak için çok önemli bir konuydu fakat 8 ocak 2022 tarihiyle anlaştığımız tek takım niğdespor ve yine aynı tarih itibariyle oraya göndereceğimiz belli olan tek futbolcu eren aydın. bu takıma gönderilecek oyuncuların aralık ayında belirlenip o takımla idmana çıkmaları lazımdı fakat kimse umursamıyor galiba.

    yani özetle bu dedikleri proje benim için tamamen hayal kırıklığı.

    diğer bir hayal kırıklığı yaratan olay ise tff ile alakalı olan kısım. nihat özdemir'in çıkar göster demesine sessiz kalıp, hakemler devam ederse havuzdan çıkarıp deyip, daha 2021-2022 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında hedef gösterdiğin hakemi maça atadıklarında yapılan açıklama tamamen hayal kırıklığı. tabii ki galatasaray yönetimi sürekli suçu dış mihraklarda aramaz, aramamalı da. fakat fenerbahçeli troll ahmet ercanlar'ın bile dayanamayıp galatasaray doğranıyor derken bu olayı düzeltememeleri, galatasaray'ın en kolay dokunulabilir takım halinin devam etmesini sağladı.

    yönetiminde bulunan kişilerin de 2 ayda çözülmesi ve sıkıntı çıkarması da eksi yazan başka bir durum.

    umarım bir an önce silkinip kendilerine gelirler yoksa ömürlerinin çok olmayacağı konusu aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın