• 1055
    https://mobile.twitter.com/...RllAFgweiZA&s=19

    anadolu'daki dandik üniversitelerden birini yeni kazanmış taze üslubuyla açıklamalar yayımlayan yönetim. kim yazıyor bu metinleri? bu kadar iş bilmezlik nedir allah aşkına?

    zaten mazot olmuş 14 lira, afedersin neticemizde ayılar dans ediyor, bizim kulüp hala saçma sapan işlerin peşinde. gerçekten şu an galatasaray'da kim varsa, masöründen başkanına kadar herkesin bu kulüpten çekip gitmesini istiyorum.

    bıktım artık, şunun şurasında sahada şov yapıp bizi eğlendirmek için milyonlar kazanan adamlar bunlar. bir 90 dakika eğleneceğiz, işi gücü unutacağız diye ekran başına geçiyoruz, maç mı izliyoruz kavga mı belli değil, bir de işini yapamayan kim varsa çekiyor kendi etrafına bir çelikten kalkan, kimse rezillikten pay almıyor.

    rahmetli mustafa cengiz için kulübün hakkını savunamıyor, biz federasyonu öttüreceğiz diye geliyorsun, her allah günü federasyona ricalar edip ali koç'la kanka oluyorsun, seçim istenince de "kimse heveslenmesin" diyorsun. düşün artık şu kulübün yakasından. kim becerecekse o gelsin. aynı şey fatih terim için de geçerli.

    futbol mu konuşuyoruz, çanakkale'de destan yazmaya mı çalışıyoruz belli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın