resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 109
    spor gecesi digital'de haluk yürekli ve gökhan dinç'in konuğu olmuş yöneticimiz.

    programın youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=TmdVSvJs8AE

    öncelikle söyleyeyim, açıklamaları beni tatmin etti. çoğu konuya açıklıkla (program sunucuları izin verdiği ölçüde) güzellikle cevap vermiş. irrite edici davranışlarına karşı sakin kalması bile bir alkışı hak eder.

    şimdi gelelim kritik noktaya: pep guardiola'nın yardımcısı.

    ben bu mevzuyu anlamadım. kendisi görüştüklerini kabul etti, sayın başkan hatta hem pep ile hem de bu yardımcı ile görüşmeler yapmış ve ikna edilmiş.

    düşünüyorum, pep'in yardımcısıyım. dünyanın en sağlam yapılı kulüplerinden birisinde, alabileceğim en yüksek maaşlardan birisi ile çalışıyorum.
    para sorunum yok, çalışma düzeni sorunum yok, pep gibi bir adamla birlikteyim ve kariyer zirvesi olarak anılabilir. neden bunların hepsini riske atıp da türkiye'ye gelip (üstelik aynı maaşa da gelemem galiba) fatih terim gibi çalışması zor olduğu bilinen bir teknik adamla çalışmayı kabul edeyim? üstelik dediğim gibi türkiye gibi bir bataklıkta?

    ben bu açıklamayı duyduktan sonra empati yapmaya başladım ve cevap bulamıyorum. yani bıraktığın adam kariyerinin zirvesinde, oyunu mükemmelleştirmiş pep guardiola. bilinen bir sorunun yok. tüm şartlar lehine. anlamsız yani.

    acaba benim empatim mi yanlış? buyrun, soralım: https://anketinho.com/3666

    ha diyeceksiniz ki domenec torrent aktif olarak çalışmıyor, ama söylenene göre torrent değilmiş bu isim. açıklamadı ışıtan bey, başkan kendisi açıklar isterse diye. bakalım açıklama gelecek mi? bir de "ekip bunlar" şeklinde söylendi. yani kalabalık bir ekiple bizim elimizdeki ekibi revize etmeyi düşünüyor gibiyiz. terim faktörü burada önemli, kabul etmeyecektir bunu.

    benim aklıma gelen tek yolu bunun: terim'in yerine seni en geç sene sonuna teknik direktör yaparız, terim'e biz sportif direktörlük gibi bir pozisyon kabul ettiririz görev sende kalır teknik direktörlüğe geçersin çözümü. ama ışıtan bey buna da doğru değil dedi.

    bu olay kapanmış değildir bana kalırsa, daha çok su götürür gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın