resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 108
    kendisine helal olsun.
    1- bay transferine ogan tarhanla gittiğini söyledi. galatasaray'da artık her transferi başkan bizzat yürütecekmiş.
    2- larsen ve alioski'yi kendisi önermiş kulübe. hoca da olumlu yaklaşmış, en başta.
    3- guardiola'nın yardımcısı için görüşmeye başkanla gittiklerini ve yardımcının gs koşullarını kabul ettiğini, sonrasında da herhangi bir hocalık pozisyonun vaadedilmediğini söylemiş.

    çıkacak sonuçlar:
    1- bay transfer döneminde en sancılı transferdi. zamanında galasevgisi aracıların işi bozduğunu, artık her transfere sadece başkan'ın katılacağını açıklamıştı. demek ki doğruymuş. tabii işi bozanlardan birisi ışıtan gün müdür, ogan tarhan mıdır, yoksa bambaşka biri midir, bilinmez.
    2- kerem övet'i whatsapp gruplarında fena yaktılar. demek ki, kendi mantık süzgecinden geçirmeden, bilgin ve belgen olmadan, başkalarının önermelerini 'bizzat biliyorum' diye açıklamanın bir mantığı yokmuş.
    3- eğer söyledikleri doğruysa, şimdi sıra terim'de. eğer çıkar, bir şekilde, bu yardımcıya kendi pozisyonun önerildiğini ispat ederse, ışıtan gün ve burak elmas yanar. eğer ışıtan bey'in anlattığı gibiyse ve yanına almazsa, oklar hocaya döner. terim olur da başkana döner, 'yerime guardiola ve yardımcısı ile görüşmüşsün, ne iş' derse ve başkan da arkasında durmazsa, ışıtan gün yanar. bence gerçekleşecek olan son şık. ama umarım, olay ışıtan bey'in anlattığı gibidir ve hoca da bir şekilde ikna edilebilir.

    yayında gökhan dinç ve haluk yürekli'yi itici bulsam da, güzel bir habercilik örneği sergileyip, her türlü soruyu sordular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın