resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 87
    soylenti. dedikodu. algi calismasi. manipulasyon. bilgi. hissiyat. suizan. operasyon. kani. ıtikat. yakin.

    arkadaslar bilginin binbir turlu farkli derecesi var. ve su anda elimizde olan cok zayif bir bilgi bile degil, kaynagi belli bir soylenti. neye gore nasil hemen hizipler belirleniyor vallahi bu yasima geldim anlamiyorum. cunku, hani yesilcam filmlerinde kotu iftira ve pesinden gelen mahallelinin dinlemeden gelen linci vardir. bu lincte neden tas attigini anlamadiginiz degisik tipler olur. heh, ben cogu insana bu rolu yakistiramadigim icin anlamiyorum bu olaylari.

    dolayisiyla kendisi ve arkada yasadigi belirtilen olaylarla alakali bir bilgi sahibi olmadigim icin sadece takip etmekle yetiniyorum. ancak neredeyse ben ve bana benzer dusunenler sakin sakin beklerken tasi atanlar uskudari gecip gidecekler. anlayamiyorum bu asabiyet ve yigin gibi hareket etme durumlarini.

    aslinda baska konulara da genellenebilecek bu mevzunun yeri gelmisken bu basliga paylasmis oldum. genel bir sorunun ozel bir yansimasi oldu yani bugun yasanilanlar.

    hollanda’da edindigi olumlu, olumsuz tecrubeleri yonetim ve hoca ile uyumlu bir sekilde galatasaray hafizasina katmasi gerektigini dusundugum, karsilikli iyi iliskiler kurabilecegimiz bir takimin sahibi olan futbol adami. umarim pembe hayallerimiz insanin zamanin basindan beri yenemedigi sozde ufak, ozde buyuk ego, kiskanclik, san, sohret gibi gibi zaaflara takilip kalmaz. bu kadar insanin oldugu yerde komik istekler ama pembenin tonunu da bu naiflik belirliyor zaten.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın