resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 74
    yeni düşmanımız hayırlı olsun.
    adamın en ufak icraatını görmedik sadece bir oyuncu tranferi sırasında içerisinde olduğu söylenen bir hengame oldu ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyorum.

    twitter bişeyleri tarafından hedefe konmuş durumda ve doğrudan en üst perdeden galatasaray'ın iyiliğini istemeyen bir adam gibi sunuluyor
    yüzlerce transfer hatasının yapıldığı bir kulüpte bir tane oyuncu transferi üzerinden ne liseciliği kalmış ne menajerler üzerinden kirli ilişki ağları.

    bunları yaznalar madem bu kadar eminler o zaman burak elmas'ı göreve davet ediyorum. galatasaray'ın iyiliğini düşünmeyen bu adamı yönetiminden çıkarsın. yok çıkarmıyorsa kendisi galatasaray'ın iyiliğini mi istemiyor yoksa bu kirli ilişki ağında onun da mı yeri var ? yoksa o da kandırılıyor mu ?

    bilemiyorum altan...
    ben bu "bilmediğiniz şeyler var" klişesi üzerinden yapılanlardan sıkıldığımdan mıdır yoksa o'cu ve bu'cuların "galatasarayı en çok biz düşünüyoruz" muhabbetlerinden bıktığımdan mıdır bilemiyorum ama bu tarz gariplikleri görünce kulübün düzlüğe çıkmasını çok olası görmemeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın