resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 559
    --- alıntı ---
    galatasaray 2022'ye hareketli günlerle girecek. italyan devi inter, sezon başında kopenhag’dan 7 milyon euro’ya gelen 23 yaşındaki danimarkalı stoperi satın alma opsiyonu ile renklerine katabilir. transfer için kaynak arayan sarı-kırmızılı yönetim, teklifi dört gözle bekliyor.
    --- alıntı ---

    inter tarafından takip edildiği dillendiriliyor sosyal medyada. kendisinde tam bir serie a tarzı vardı zaten. atalanta'da, bologna'da, udinese'de falan olsa asla sırıtmayacak bir tip. zaten bu takımlardan her yaz en az 1-2 oyuncu 15-20 milyon euro ve üzeri bir tutara bir yukarı takıma transfer yapıyor.

    dilerim sezonu bizimle tamamlar, 20 milyon euro civarına yaz aylarında transfer olur. o parayla 3 tane daha nelsson alabiliriz. galatasaray sahada çok kötü bu sezon özellikle yurtiçindeki organizasyonlarda, fakat oyuncu transferi anlamında şaşırtıcı derecede başarılıyız. berkan, nelsson, van aanholt, boey gibi transferlerin hemen hepsi çok faydalı oldular. boey epeydir yok, pva da epey tartışılıyor, ancak onun da lazio ilgisi, kendisinin boş olmadığını gösteriyor. assunçao da bence 3-4 maç arka arkaya oynasa o da kalitesini belli ederdi. o çocuğun da boş olduğunu hiç zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın