resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 535
    profesyonel olarak karar vermiş futbolcu. gün gelir de şuursuzun biri galatasaray’ın evladı diyip geri getirmez umarım. her ne kadar yanlış bulsam da arda’nın geri gelmesi bu anlamda mantıklı. ne kadar dibe vursan da galatasaray seni bırakmaz izlenimi veriyor. gerçi dediğim gibi ben olsam arda profilinde birini kapıdan sokmam o ayrı.

    okan buruk isimli zat hakkında da aynı şekilde düşünüyorum. kapıdan içeri bile sokmam ki bu kulübün değeri bilmenin önemi kavransın.

    bartuğ’ya gelirsek, taraftarlarımızın büyük çoğunluğu daha 10 tane altyapı maçı bile izlemeden bu kaçar mı şu gider mi mantığında. şu ana kadar, fatih terim özelinde, elimizden kaçan yetenek olarak appiah’ı hatırlıyorum sadece. geri kalanı için sözlükteki eski altyapı oyuncularına yazılanları görebilirsiniz.

    iyi futbolcu zaten başka takımlarda kendini gösterip geri geliyor mesela burak yılmaz. yeteneğin olabilir ama çalışmadan, bir noktaya gelmeden bu takımın formasını diyemezsin. en iyi örneğimiz yunus akgün mesela. geçen sene adanaspor’da fark yaratamamış atalay için buradaki yangınların komikliğinden bahsetmiyorum bile.

    neyse çok uzatmayacağım, arkadaş gidebilir ama kendisinin kesinlikle gelemeyeceğinin belirtilmeli. çıkan haberler bazında konuşuyorum, ilk 11 garantisi istemiş. aynısını marsilya’dan isteyebilir mi? bence soru işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın