• 1
    galatasaray spor kulübü’nün son yıllardaki en büyük problemi; yöneticisinden, teknik kadrosuna, teknik kadrosundan, neredeyse her bir oyuncusuna kadar sirayet eden tembelliktir.

    yeni yönetim gelir, vaadi zaten hocanın kendisidir, etliye sütlüye pek karışmaz, taş üstüne taş koymaz, liyakata sözüm ona uyarmış gibi yapar ama günün sonunda adamcılık hızla iliklere işler ve gün sonunda fiyasko kaçınılmaz olur. galatasaray’ın pazarlama direktörü kimdir bir bakın, kulüple ve hatta sporla ilişkisi neymiş biri bir açıklasın.

    hocası ve teknik kadrosu yılların getirdiği bir yıpranma ve doygunluk dolayısıyla eski hırsından ve arzusundan uzak bir görüntü vermekle beraber, hepimizin hissettiği bir yılgınlık ve bitiklik hali içindedir. ne doğru rakip analizi yapılır ne de kendi oynadığı ne idüğü belli olmayan futbola bir müdahele gelir. dillerde hep bir suçlu arama bulma çabası ama dönüp de kendine kimse bakmaz. 2021 - 2022 sezonu içerisinde uefa maçları hariç bu takım dominant olması gereken ve rakiplerinden kağıt üstünde üstün olduğu maçlarda hangi sistemle ne oynadı, rakiplerin hangi spesifik zaaflarından faydalanmaya çalıştı, hangi yan top organizasyonunda ya da savunma stratejisinde başarılı oldu kimse açıklayamaz. önceki iki sene boyunca da ne oldu ne bitti, kim neden geldi neden gitti yine mantıklı tek açıklama yapılamaz. belki de sorun hep dış mihraklardır.

    yeni gelen çalışır, ardından stabilize olur ve sonrasında sert bir düşüş yaşar. eldeki ise zaten yatmaya hazır, üç beş oyuncumuzu tenzih ederek geriye kalan 20 küsür kişi için de aynısını söylemek mümkün olur. orta yaşlı artık genç sayılmaycak evlat kalecin hayatının fırsatını yakalar ancak rakibine çalışmaz, uzayıp da penaltılara gitmesi muhtemel maçta kim kimdir nereye vurabilir bakmaz. yıldız adayım dediğin adamların iliklerine kadar laubalilik işlemiştir, dalga geçer gibi top oynarlar ve üzücü olan kimse hiçbir hatasından ders çıkarmayarak aynı hataları tekrar ede ede hayatlarına devam ederler.

    ben yoruldum, aynı çaresizliğe aynı tembelliğe son bir kaç yıldır tahammül etmekten yoruldum. 3 yıl üstüne 3 yıllık yapılanma diyerek yıllar evvelki ortama dönmüş olmaktan yoruldum.

    ya zihinler artık değişsin, ya da bir başka köklü değişim gerçekleşsin. çünkü artık hepimiz çok yorulduk, yıprandık. kalitesizliğe ve tembelliğe dayanacak gücümüz kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın