resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 556
    inter'in kendisine olan ilgisi ciddi olarak konuşulmaya başlandı.

    https://twitter.com/...467894649249792?s=20

    bir çok muhabirin aktardığına göre inter'in fiyat soruşturmasına serbest kalma bedelini ödeyin alın demişiz. serbest kalma bedeli 25m €. inter'in şu aşamada bu bedeli ödeyebileceğini düşünmüyorum ama ciddilerse yüksek bir bonservisle satabiliriz. 7m €'ya aldığımız adamın şu an açılış fiyatı bence rahatlıkla 14m € vardır. pazarlıklarla 18-20m € seviyelerine çekilirse çok kısa vadede çok güzel bir kar etmiş oluruz.

    bu satışın gerçekleşmesi durumunda ise nelsson'un yerine kiralık tecrübeli güven veren bir stoper düşünülmeli. 22-23 sezonu için de o bölgede planlamayı ozan kabak ile yapmalıyız. makul bir bonservisle kadromuza katabilme ihtimalimiz yüksek. ozan için de yeniden çıkış yapma fırsatı yaratmış oluruz. ayrıca hem ligdeki 4 yerli oynatma zorunluluğunda, hem de avrupa kupalarındaki alt yapı kontenjanında bizi oldukça rahatlatır.

    4 yerlinin planını şimdiden yapmalıyız. benim kafamda az çok bir şeyler var. ozan transferini yapabilirsek yerli kaleci, ozan kabak, yunus akgün üçlüsüne bir yerli daha kattığımızda sorun yaşamayız. kerem aktürkoğlu ve berkan kutlu'nun iyi bedellerle avrupa'ya transfer yapacağını düşünüyorum. bu yüzden onları dahil etmedim. yunus'un 22-23 sezonundan itibaren galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olacağını düşünüyorum. şu anda bile ligin en iyi bir kaç kanat oyuncusundan biri. sezon sonunda çok daha iyi bir noktaya gelecektir.

    yerli kaleci olarak kafamdaki isim ise çok net bir şekilde doğan alemdar. şu anda takımında 3. kaleci konumunda, forma şansı bulamıyor. kiralık + satın alma opsiyonlu kadromuza katabiliriz. muslera'nın mevcut durumda kiralık olduğu sürecin büyük çoğunluğunda as kalecimiz olacaktır. satın alma opsiyonu da 5m € seviyelerinde olursa satmamaları için hiç bir sebep yok. bir sezonda hiç oynatmadıkları bir adamdan 1.5m € net kar edecekler, kabul edeceklerini düşünüyorum. doğan'ı çözemiyorsak peşinde koşulacak başka bir yerli kaleci göremiyorum, uğurcan ve altay dışında zaten o kadar çok potansiyelli bir kaleci yok, bu iki isim zaten ihtimal dışı. bu durumda da çok net bir şekilde batuhan şen'e şans vermeliyiz.

    nelsson'un olası satışı çok önemli. bu dediğim bedeller ile transferi gerçekleşirse planlamada çok rahatlık kazandıracak bize. gelen parayla kaleci ve stoper'in yanında muhtemelen gedson'u bile kadromuza katabiliriz. nelsson bu takımın en kıymetli isimlerinden biri ancak değerini bulan bir teklifte ikinci kez düşünülmemeli. çarkı bu şekilde döndürebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın